sâmbătă, 28 septembrie 2013

Constanta devine port de imbarcare pentru croaziere

Data de 27 septembrie 2013 devine o zi istorica atat pentru Roamnia cat si pentru turismul romanesc. Dupa 70 de ani portul Constanta redevine port de imbarcare pentru navele de croaziere. Compania MSC Cruises a ales ca nava MSC Musica sa imbarce turisti pentru prima oara in Romania din portul Constanta. Compania MSC a decis pentru anul 2013 sa faca 3 imbarcari din portul Constanta iar pentru anul 2014 nu mai putin de 8 imbarcari. Se preconizeaza ca din 2015 MSC va avea o imbarcare in fiecare saptamana.
Nava MSC Musica a fost construita in anul 2006, are o lunigime de 293 m si o latime de 32 m. Nava are o capacitate de peste 3000 de pasageri, 13 punti, un echipaj format din 987 membrii si dispune de mai multe restaurante inclusiv cateva cu specific, o discoteca, o sala de teatru in care se desfasoara in fiecare seara 2 spectacole, un casino, sala de fitness, etc.
Msc Musica a fost lansata de catre ambasadorul elegatei italiene si anume Sofia Loren.
   Cu aceasta ocazie agentia de turism Mondial Tour va recomanda croazierele Msc inclusiv cele cu imbarcare sau debarcare din Portul Constanta. Intra si tu pe www.mondial-tour.ro si gaseste cele mai ieftine si frumoase croaziere.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu